Medusa'nın değil sevgilisinin heykelini yaptırmış
Tecavüz iddiasıyla hakkında soruşturma açılan CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın yaptırdığı 90 bin liralık Medusa heykeli tartışmalara neden oldu.
Heykeli Medusa'ya benzetemeyen Didimliler "Sevgilisi Elif isimli kadına daha çok benziyor" gibi didim halkı açıklamalarında bulundu.
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında kendisinden iş isteyen 1 çocuk annesi S.T.'ye tecavüz iddiasıyla savcılık tarafından başlatılan soruşturma sürerken, bu kez de Altınkum Yalı Caddesi'ne iki yıl önce yaptırdığı Medusa heykeli didim halk arasinda tartışma konusu oldu. başkan Ahmet Deniz atabay hangi sevgilisi acaba mudusaya benzeterek heykelini yaptirdi didimde alay konusu oldu iddaa göre başkan bunları bildiği halde kendi derdine düşmüş didim Belediye başkanı olduğunu unutmuş kendisini odasına kapamış dünyadan haberi olmayan bir yerde unutulmayi bekleyen bir hale gelmiş.didim halkı eski başkan mümin kamaciyi arar hale gelmiş. HABER ALI OSMAN ARLI.